Tuesday, March 8, 2011

LAGU SINGLE YANA...."Hanya Dirimu"

Assalamualaikum & Salam sejahtera....

ok,nie adalah salah satu single Yana,walau bagaimanapun single nie belum diperdengarkan lg or lum pernah keluar di corong2 radio kerana ada sebab2 tertentu yang xdpt dielakkan.actually,lagu nie masih belum siap sepenuhnya,dan perlu diperbaiki lagi seperti perlu memasukkan instrument music untuk menjadikan lagu lebih sempurna..selain itu juga,Yana ingin mendapat pandangan mahupun kritikan pd lagu single Yana nie..anda semua boleh la,komen/kritik di blog nie mahupun di facebook Yana...semua kerjasama anda semua,amat Yana hargai...TQ..(^,^).Nie Yana selitkan lirik lagu "Hanya Dirimu"....




Indah..,indahnya kurasa..
Damai..damai yang kau cipta...
Kau beri satu ketenangan jiwa..
Kau tanam sejuta harapan cinta...

Tiada apa yg ku pinta..
Hanya ketulusan jiwa..
Dan kau bagiku satu satunya..
Engkaulah..segala2nya..

c/o Hanyalah dirimu di dalam hatiku..
Hanyalah dirimu belahan jiwaku..
Hanyalah dirimu yg selalu kurindu..
Kerana dirimu tercipta utkku..

ulang c/o.. 





video

Saturday, March 5, 2011

haaaiii sume....(^,^)

Salam semua..da lama btol x update blog ni..hihi..,da hmpir setahun ada kot..,bukan apa selalu Yana kat facebook jer.ngee.. Sepanjang x update blog ni x bermksud Yana menyepi dlm dunia seni..,Yana still ada..,cuma da lama x muncul kat tv je..,dan Yana buat persembahan utk program Kenali Astro..,di mana melalui persembahan ni Yana buat show ke suatu tmpt ke tmpt yg lain.... 


Baru2 ni yana terlibat ngan satu rakaman game show 'EWAH EWAH LAGI' utk program tv3..,thn lps Yana terlibat ngan program 'EWAH EWAH' jgk..,tpi dulu bergandingan dgn Fairuz dari kumpulan Sofazr..dan utk EWAH EWAH LAGI kali ni Yana bergandingan dgn E'zham..:),seorang pelakon tv..,artis baru seperti Yana juga.. Selain Yana,artis lain yg terlibat ialah Salima AF4,Afif MyStarz LG,Michelle pengacara Melodi dan jgk tunangnye.. Dgr2 rakaman utk episod kitowg ni akn di siarkan pd NOVEMBER nnt,cuz kitowgnye siri ni adalah episod yg terakhir EWAH EWAH LAGI..katanye lah..tpi xtau lah kn..just wait and see ya..:)


with 'putera' ezham...my partner 4 thiz game....


pengenalan diri....hihihi...(>,<)


yg penting posing dluw......hihi..(^,*)


ewah2 musim dahulu.....


kenangan with azza AF1 time ewah2 musim dulu..

Selain tu Yana mula berjinak jinak dgn teater dan sekarang terlibat dgn latihan Teater si Tanggang..,di mana pementasannya akn diadakan pd bln 6 nnt..tarikhnye akn Yana confirmkn nnt ya..;)
Nmpknya itu sahaja aktiviti Yana yg ingin Yana kongsikn bersama anda semua... Sehingga bertemu lagi di lain lembaran